Vedonlyönti

Vedonlyönti on pelimuotona eräs vanhimpia uhkapelaamisen muotoja. Sen eri variaatiot ovat kiehtoneet ihmisiä läpi ihmiskunnan historian. Syynä lienee se, että jännittämisen tunne on huumaava ja koukuttavakin tunnetila. Voittamisen tunne on vahva motivaattori jatkamaan pelaamista niinäkin hetkinä kun vedot eivät osu ja pelikassa alkaa huveta. Loppu viimein vedonlyönnissä on siis kyse siitä, että kaksi vastakkaista väittämää kannattavaa pelaajaa panostavat jonkin yleensä rahallisen panoksen oman väittämänsä puolesta. Pelitavasta riippuen vetoa voit lyödä joko taloa tai toisia pelaajia vastaan.

Sijoitus
Casino
Tarjous
Arvosana
Vieraile
1
100€ talletusbonus + 10€ mobiiliveto
2
Jopa 50 eurolla ilmaisvetoja vedonlyöntiin
3
Avaa tili Betssonilla - Hae 200% Tervetuliaisbonuksesi
4
100% Bonus up to 100€ deposit
5
Liity mukaan Betsafen nettivedonlyö

Vedonlyöntisivustoa valitessasi sinun tulee vertailla niiden erilaisia laadullisia ja määrällisiä elementtejä keskenään ja valita sitten itsellesi sopiva.  Meidän suosittelemamme sivustot ovat luotettavia, tarjoavat parhaat kertoimet sekä tarjoavat runsaasti jännitystä. Pelkkä suuri määrä ilmaista pelirahaa ei siis ole ainoa kriteeri sivustoa valitessasi. Alla listaamamme vedonlyöntisivustot tarjoavat kukin tahollaan Veikkausta paremmat kertoimet, upeamman pelikokemuksen sekä merkittävästi enemmän pelattavia kohteita.

Ohjeita aloittelevalle vedonlyöjälle

Vedonlyönti jalkapallossa on suosittua

Vedonlyönti jalkapallossa on suosittua

Jos peliurasi on vasta alkutaipaleella tai et ole vielä täyttänyt ensimmäistä vetolappuasi, niin sinun olisi hyvä lukea tämä kappale ajatuksella läpi.  Matka harrastelijasta voittavaksi ammattipelaajaksi voi olla pitkä, mutta mitä nopeammin omaksut vedonlyönnin perusasiat, sitä nopeammin voittoprosenttisi kasvaa ja pelaamisesta tulee entistä kiehtovampi vapaa-ajanviettotapa.  Keskeisiä asioita joita sinun tulee huomioida pelaajana ovat oikean pelimuodon valitseminen, tarkka tulosten ja voittojesi sekä tappioittesi seuranta sekä eri sivustojen välisten kertoimien keskenään vertailu.

Jotta maksimoisit mahdollisuutesi päästä voittavaksi pelaajaksi, sinun kannattaa ehdottomasti rekisteröityä useamman eri vedonlyöntisivuston asiakkaaksi. Tätä kautta pääset seuraamaan kätevästi eri sivustojen tarjoamia kertoimia kohteille joita haluat pelata.  Mitä paremmat kertoimet ovat, sitä isommat voiton saat vedonlyöntisi osuessa oikeaan.

Jotta pysyt hyvin selvillä pelikassasi mahdollisesta voitollisuudesta tai tappioiden summasta, sinun tulisi pitää pelikassasi erillään muista rahoista. Kokenut pelaaja päivittää myös eri pelitapahtumansa excel-taulukkoon ja näin pystyy seuraamaan tapahtumiaan koko ajan ja analysoimaan kokonaistilannettaan helposti. Vedonlyönnissä voittavaksi pelaajaksi nousu on luonteeltaan pitkäjänteistä toimintaa ja näin ollen myös tarkka tulosten kirjaaminen auttaa sinua pysymään kartalla pidemmän jänteen kehityksestäsi.

Pelimuoto on myös todella tärkeätä valita oikein jotta voittamisen mahdollisuutesi olisivat sen suhteen optimaaliset. Pienin talonetu on keskimäärin pitkävedossa, tasoitusvedossa ja maalimäärien kertoimissa. Muissa pelimuodoissa talonetu on yleensä suurempi. Tästä syystä ammattimaisesti vedonlyöntiä tekevä valitsee pelimuodokseen yleensä pitkävedon, koska se antaa yleensä parhaat ylikertoimet.

Vedonlyönti ja bonusten ehdot

Bonukset joita yllä listaamme sisältävät yleensä erilaisia kierrätysvaatimuksia.  Näillä kierrätysvaatimuksella tarkoitetaan siis summaa,  joka sinun on pelaajana panostettava ennen kuin sinulla on mahdollisuus nostaa mahdolliset voitot bonuksen kautta tienaamillasi rahoilla. Kierrätysvaatimukset vaihtelevat peliyhtiö kohtaisesti ja se voi olla esimerkiksi jollakin peliyhtiöllä viisinkertainen. Kierrätysvaatimuksien ehdoille on yleensä ominaista se, että niissä asetetaan pelaajalle minimikerroin. Tämä tarkoittaa siis vähimmäiskerrointa,  joka lasketaan siis  käyttämäsi pelisivuston kierrätysehtojen mukaisesti. Kun olet vastaanottanut bonuksen, niin muista siispä tarkistaa bonusehdoista kyseinen minimikerroin.